Nijweide Jachtreizen

Jagen is ontspanning

Over ons

Nijweide Jachtreizen is een onderneming met ambitie om medemensen onder andere te laten genieten van het ontspannende karakter van het jagen en recreëren in de vrije natuur.

Opgedane ervaring in Nederland en in het buitenland geeft ons een voorsprong om Jachtreizen aan te bieden die waar voor het geld geven. De natuur in Nederland is nog steeds erg mooi, maar de infrastructuur vraagt steeds meer ruimte. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar speciale gebieden binnen Europa om u een prettig verblijf te kunnen bieden.

Zakelijke relaties in het buitenland hebben ons de ogen geopend en de opgedane ervaring daar willen wij graag met u delen.

Jacht in Nederland is de laatste jaren vaak in discussie geweest. Wetgeving is aan verandering onderhevig. De scherpe kantjes zijn er echter af en acceptatie door burgers neemt toe. Tenminste wanneer het jagen plaatsvindt binnen de regels van de wet. Hier is mede door de sterke lobby van de KNJV en het scherpe toezicht op de manier van jagen, een goede vooruitgang geboekt.

Wij werken samen met meerdere organisaties in het buitenland en hebben ook de mogelijkheid in een aantal privé velden jachtmogelijkheden aan te bieden.

Wij wensen u een prettig verblijf op onze site. Wij nemen graag contact met u op om op één van de locaties in het buitenland te genieten van de natuur en de jacht.

J. Nijweide, (Ströter)

Eigen geluk beproeft in Hongarije

J. Nijweide heeft bijna 40 jaar ervaring in het bedrijfsleven en heeft nu een nieuwe uitdaging gevonden in het leiden van Nijweide Jachtreizen. Hij is zelf natuurliefhebber en ook jager.